Ulusoy Kemer Holiday Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Göynük na svojoj plaži, oko 2km od centra mesta, na oko 10km od centra Kemera i 47km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Ulusoy Kemer Holiday Club resort nalazi se na svojoj plaži i raspolaže odličnim sadržajima za odmor i razonodu. Kompleks površine 42.799m2 izgrađen je 1989. a kompletno renoviran 2014. godine. Ima 465 soba (40 economy, 295 standard, 38 big standard i 92 family sobe). Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Gostima su na raspolaganju i glavni restoran, à la carte restoran, barovi (Beach, Snack, Pool i Aqua bar), kafeterija, poslastičarnica, “Pine House“, amfiteatar, diskoteka. 

Za decu su tu dečiji bazen, mini club (4-12 godina), junior club (13-16 godina), mini disco, igralište, dečiji meni (za večeru) i baby corner u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Resort ima 180m dugačku peščano-šljunkovitu plažu, koja je nosilac plave zastavice. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon/terasu, centralnu klimu, satelitsku TV, mini bar (svakodnevno se dopunjava vodom), sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Economy sobe su površine 12-14m², imaju balkon sa pogledom na vrt.

Standard sobe su površine 18-22m², imaju balkon/terasu sa pogledom na vrt.

Big standard sobe su površine 22-24m², imaju balkon/terasu sa pogledom na vrt.

Family sobe površine oko 32m², sastoje se od dve spavaće sobe koje su odvojene vratima i imaju balkon/terasu sa pogledom na vrt.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).  

U konceptu su turske palačinke, razne užine, voće, sladoled, kolači, turska kafa, čaj, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića u barovima kao i tokom obroka.

Plaća se: flaširana pića, sokovi od svežeg voća, luksuzna uvozna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji
Menjačnica, doktor na poziv, frizer, rent-a-car, market, juvelirnica, suvenirnica, butik, fotograf.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, dečiji bazen, relax bazen sa jacuzzi-jem, bazen sa 4 tobogana, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, mali fudbal, aqua aerobic, pedalina, kanu, vazdušna puška, pikado, boćanje, časovi plesa, Wi-Fi u lobiju i kafeteriji (besplatan sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija.

Plaća se: osvetljenje teniskog terena i terena za mali fudbal, oprema za tenis i badminton, bilijar, bioskop, razni sportovi na vodi – parasailing, skijanje na vodi, surf i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna (uz rezervaciju).

Plaća se: jacuzzi, masaže, tretmani, piling i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.