The Marmara Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni dizajn hotel smešten je na uzvišenju odakle se pruža spektakularan pogled na ceo Bodrumski zaliv i ostrvo Kos. Od aerodroma je udaljen 35 km, dok se tvrđava i marina u Bodrumu nalaze na oko 2 km udaljenosti od hotela.

Plaža:
Hotel poseduje privatnu plažu do koje vozi besplatan šatl bus dva puta dnevno.

Sobe:
Hotel ukupno broji 92 sobe, sve su luksuzno opremljene i poseduju kupatilo, fen, telefon, mini bar (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi (besplatno), sef, balkon ili terasu.
Deluxe sobe imaju površinu od 32 m² i pogled na baštu. Namenjene su za max 2-3 odrasle osobe.
Luxury sobe imaju površinu od 32 m² i pogled na more. Namenjene su za max 2-3 odrasle osobe.
Gostima je još na raspolaganju i Corner Sea Suite (40-45 m²), Garden Sea Suite (50 m²), Dolce Vita Suite (300 m²), Sunset Suite (70 m²) i drugi.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran „Tuti“, lounge bar, bar kraj bazena, Wi-Fi (besplatno), parking, sef na recepciji, šatl servis do plaže,  fitness centar, spoljašnji bazen sa pogledom na Bodrum, poluolimpijski spoljašnji bazen, teniski teren, sauna, parno kupatilo, hamam, konferenkcijska sala, brojne masaže i tretmani u Spa centru, usluga lekara.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.themarmarahotels.com

Napomena:
Luksuzni hotel iz poznatog hotelskog lanca namenjen samo za odrasle.
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.