Sentido Palm Royale

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Soma Bay na svojoj plaži, oko 50km južno od centra Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 70.000m², čini ga glavna petospratna i trospratne zgrade, u ponudi ima 445 smeštajnih jedinica. Poznat je po prelepoj plaži, a zbog svoje lokacije preporučuje se i ljubiteljima sportova na vodi. Gostima su na raspolaganju restorani i barovi kao i brojni zabavni i sportski sadržaji. 

Za decu tu su dečiji bazen, igralište i mini klub.

Plaža
Hotel ima prostranu, lepo uređenu peščanu plažu, dugačku 1,2km koja važi za jednu od najlepših u regiji Crvenog mora. Gosti mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire.  

Smeštaj
Hotel ima ukupno 445 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler, sef, mini bar. 

Superior sobe su veličine oko 45m².
Superior Beach Front su veličine oko 92m², nalaze se na prvom spratu. 
Club sobe su veičine oko 45m².
Family sobe su veličine oko 65m², nalaze se na prvom spratu. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran – Cafe Stella i četiri a la carte restorana. Gostima su na raspolaganju i barovi – Atrium Bar, Azur Bar, Captain Nemo’s Bar, Cleopatra Disco, Johnny’s Bar i Pool Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna pića, flaširana pića, a la carte restorani, ceđeno voće, nargila i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, fotograf, apoteka, prodavnice, frizer, limuzina, konferencijska sala, bankomat.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, četiri teniska terena, odbojka na plaži, mini golf, vaterpolo, aerobik u vodi, animacije, fitnes programi, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela.

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, paket brzog interneta i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: suana, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i drugi tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.