Sea Star Beau Rivage

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Daharu oko 2km od centra, oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2000. godine, čini ga petospratna zgrada sa 293 smeštajne jedinice, zauzima površinu od 22.000m². Gostima su na raspolaganju razni sportski sadržaji kao i nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su igralište, dečiju klub, bazen, mini disko.

Plaža
Hotel ima svoju plažu 300m dugačku sa zonom plitke vode, na plaži postoji i ponton koji vodi u do koralnog grebena, preporučuje se upotreba obuće za plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima 293 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, ketler, klima uređaj, mini bar, SAT LCD TV, sef, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Nonna (italijanska kuhinja), Samakmak (riblji specijaliteti), Pizza Corner i Grill Corner. Gostima su na raspolaganju i barovi – Star, Subway (disko bar), Pool Bar, Ice Cream Corner, On The Rocks Pub i Shisha Corner.

Plaća se: a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van konceta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, limuzina, menjačnica, sala za konferencije. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 2 bazena na otvorenom (dečiji bazen je deo velikog bazena), odbojku na plaži, boćanje, aerobik, stoni tenis, teren za fudbal, teren za odbojku, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, mini golf.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, salon lepote, masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.