Sarajevo

izlet, BiH

već od 2500RSD

Opis destinacije

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje - jel Sarajevo gdje je nekad bilo... A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke... Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Sarajevo
Polazak 16.10.2022.   

CENA ARANŽMANA: 2.500, 00 dinara po osobi. (plaćanje u dve mesečne rate)

ARANŽMAN SADRŽI:
- prevoz na relaciji: Užice – Sarajevo - Užice komfornim i tehnički ispravnim autobusom/minibusom ;
- obilaske prema programu u Višegradu ;
- obilaske prema programu u Sarajevu ;
- organizaciju i tehničko vođstvo puta .

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- vožnju brodićem u Višegradu 5 eur ( pola sata uz priču vodiča )
Polazak iz Arilja u 06h, iz Požege 06h i 15 min, iz Užica u 7 h. Putovanje preko Mokre Gore, pored manastira Dobrun do Višegrada. U Višegradu je predviđen obilazak „Andrić grada“. Po obilasku ovog neobičnog mesta odlazimo do mosta na reci Drini ( "Na Drini ćuprija" )gde će putnici čuti priču o gradu , mostu i drugim znamenitostima ove varošice.

Putovanje nastavljamo preko Romanije do Sarajeva. Odlazak do centra Sarajeva - sa vodičem obilazak – Baš čaršije i fakultativno odlazak na ćevape u nekoj od ćevabdžinica, nastavljamo obilazak : najstarija pravoslavna crkva u Sarajevu, pivnica u okviru Sarajevske pivare ... Slobodno vreme u Sarajevu do polaska . Dolazak za Užice u kasnim popodnevnim satima uz usputna zadržavanja po potrebi .


AMG

Organizator putovanja je turistička agencija Amigo Travel, broj licence OTP 77/2021 kategorija licence B. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Amigo Travel. OUP

Video

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.