Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks Porto Rio nalazi se na na severu Peloponeza, na prelepoj plaži u mestu Rio, 8km od Patre, najvećeg univerzitetskog grada i luke Peloponeza. Okružen je zelenim vrtovima a zapljuskuju ga kristalne vode Patranskog zaliva sa očaravajućim pogledom na čuveni most Rio-Antirio koji spaja Peloponez sa kontinentalnim delom zemlje.

Plaža:
Hotel se nalazi na uređenoj plaži.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, bar, fitnes centar, spa centar, lift, ATM, bar pored bazena, bar na plaži, odbojka na plaži, teniski teren, košarkaški teren, spoljašnji bazen sa morskom vodom, dečiji bazen, dečije igralište, parking, WiFi u javnim delovima hotela i sobama, lift, uređena plaža sa ležaljkama i suncobranima, konferencijska sala.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 223 sobe raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima. Svaka soba sadrži LCD TV sa radiom, balkon/terasu, kupatilo sa preparatima za ličnu higijenu, fen po zahtevu, WiFi, sef, frižider/minibar, klima uređaj, telefon.
Standardne sobe u bungalovu površine su oko 22 m², u prizemlju, okružene zelenilom, sadrže francuski ili dva standardna kreveta i dodatni krevet za treću/četvrtu osobu.
Dvokrevetne sobe u glavnoj zgradi površine su oko 22 m², sadrže francuski ili dva standardna kreveta i dodatni krevet za treću osobu.
Dvokrevetne sobe sa bočnim pogledom na more u glavnoj zgradi površine su oko 22m² sa prelepim pogledom na more i čuveni most Rio-Antirio, sadrže francuski ili dva standardna kreveta i dodatni krevet za treću osobu.

Usluga:
Usluga u hotelu je all inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. U glavnom restoranu za vreme večere na snazi je dress code.

Kontakt:  www.portoriohotel.gr

Napomena:
Odličan hotel na Peloponezu, nov u ponudi naše agencije na atraktivnoj lokaciji.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili li