Old Palace Sahl Hashees Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Sahl Hashees, 18 km južno od aerodorma u Hurgadi i 22 km (oko 20 min vožnje) od centra grada, Sakale. Nalazi se na sredini uređene promenade, dugoj 12 km, na nekoliko minuta hoda od starog grada Sahl Hashees-a.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu, dugačka 200 m. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 292 sobe, uključujući 83 standardne sa pogledom na baštu (37 m2), superior sa pogledom na bazene, more (37 m2), deluxe (47 m2) sa privatnom terasom u blizini bazena, chalet sobe (62 m2), 12 Junior apartmana (53 m2) i Master apartmana (68 m2). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, mini bar, Sat TV, ketler za kafu i čaj, sef, internet, telefon, balkon.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, menjačnica, WiFi internet, glavni restoran „Al Kasr“, italijanski restoran „La Cucina“, diskoteka „La Bonita“, lobby lounge, bar kod bazena „Sea Breeze“, coffee „Al Khan“, doktor na poziv, prodavnice, salon lepote, usluga pranja veša, sale za sastanke, dva spoljašnja bazena, od kojih se jedan greje, jacuzzi, Spa centar, teretana, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, dečiji bazen, mini disko, dečiji klub, aqua aerobik, ronjenje, sportovi na vodi, bilijar, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, vaterpolo, boća.

Usluga:
All Inclusive , služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt:
www.oldpalaceresort.com

Napomena:
Hotel se nalazi u turističkom mestu Sahl Hashees, na promenadi dugačkoj 12 km. Otvoren je 2008. godine, 2011. godine su renovirane chalets sobe, koje su udaljenije od plaže. Hotel nema mnogo prirodnog hlada. Preporuka za ljubitelje mirnog, pasivnog odmora.
PROGRAM PUTOVANJA Air Cairo
8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Hurgadu u 06.30 časova (SM 388). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u toku leta. Dolazak u Hurgadu nakon nešto više od tri sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Putnici koji imaju povratni let ponedeljkom sobe napuštaju tog dana. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 02.00 časa (SM 387). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd posle tri i po sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 05.30 ili časova).

KRAJ PROGRAMA.

PROGRAM PUTOVANJA Air Serbia
9 dana/7 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 13 dana/11 noćenja ili 16 dana/14 noćenja

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „ agencije Big Blue dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu u 18:00h; Dolazak u Hurgadu u 21:25h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 07.,10.,11. ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

08.,11.,12. ili 15.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22:25h.

09.,12.,13. ili 16. DAN
Dolazak u Beograd u 01:55h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.