Milano

28.09.2023., Italija

već od 149€

Opis destinacije

МILANO је drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad regije Lombardija u severnoj Italiji. Milano se smatra „privrednim srcem Italije“. Grad je takođe i svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i velikom аrhitektonskom i umetničkom nasleđu. U svetu, Milano je najpoznatiji kao jedno od središta mode - uz Pariz i Njujork.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
MILANO
28.09 – 02.10.2023.  

TERMINI PUTOVANJAHOTELSPECIJALNA PONUDA
28.09 – 02.10.2023.3*149€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

Doplate i popusti:
- Dete 2-12 godina ima popust 20 evra u 1/2+1 sobi
- Doplata za 1/1 sobu 60 evra (na upit)

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
- dva noćenja sa doručkom (švedski sto) u Milanu u hotelu sa 3*,
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja,
- agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:
- fakultativne programe,
- gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: za hotele sa 3* -       4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
- individualne troškove,
- međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 531 dinara, od 19 do 70 godina 797 dinara i od 70 do 86 godina 1592 dinara.

Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Lugano i Komo – 30€ odrasli/ 20€ deca
- Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli/ 10€ deca
- Monca – 20€ odrasli/ 15€ deca.
1.dan VALJEVO
Polazak iz Valjeva u 15:00h (vreme polaska je podložno promeni) sa ranije dogovorenog mesta. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2.dan MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan MILANO – JEZERO LUGANO – JEZERO KOMO – MILANO Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak švajcarskog jezera Lugano i italijanskog jezera Komo. Dolazak u Lugano. Obilazak grada, a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Milanu obilazak jezera Komo. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan MILANO – MONCA – MILANO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 – u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogučnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada: Trg Roma, Arengario – većnica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, most četiri lava…Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Noćna vožnja.

5.dan VALJEVO
Dolazak u Valjevo u prepodnevnim časovima.

Smeštaj u navedenom hotelu :

https://an-hotels.com/hotel/
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 jednake rate čekovima građana.

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.