Hotel Plaza

Sliema , Malta

Opis destinacije

Ostrva Malta, Gozo i Komino čine Malteški arhipelag koji se nalazi u Sredozemnom moru. Zbog specifičnog geografskog položaja kulturno nasleđe je spoj mnogih kultura koje su vekovima bile u dodiru sa Maltom. Direktan kontakt sa uzbudljuvim pričama njene istorije imaćete u glavnom gradu Valeta. Šarmiraće vas marina i šarolika arhitektura nastala kao rezultat različitih stilova, a na kraju jedan sklad i harmonija u kojoj cete uživati svakog dana. Prestonica Malte, stara 420 godina, dobila je ime po velikom majstoru Jean Paris De La Vallette. Harmonične mešavine stilova i kultura, Valeta je neodoljiva i zavodljiva.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: Hotel se nalazi na šetalištu na samoj obali Slieme i nudi predivan pogled na zalive Baluta i Sent Džulijans. Samo mesto pruža mogućnost obilaska divnih istorijskih znamenitosti, ali i uživanje u noćnom životu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, bazen na krovu hotela, bazen u unutrašnjem delu hotela, konferencijska sala,Wi-Fi.
Standardna soba: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), fen.
Standardna soba pogled more: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), fen, terasa.

- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo. OUP

Leto 2023

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.