Hotel Aquila Porto Rethymno

Retimno, Krit

Opis destinacije

Ostrvo Krit, poznato je i kao najsunčanije grčko ostrvo gde je lepo vreme bez kiše zagarantovano. Sa obalom dugom preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kojem ćete se kupati u dva mora. Jednog dana u tirkiznom Kritskom moru (sever obale) a samo tridesetak kilometara južnije drugog dana, u modro plavom Libijskom moru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Aquila Porto Rethymno se nalazi na peščanoj plaži dugoj 500 m, u centru mesta Retimno, 68 km od aerodroma. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, taverna, dva bara, kafe, tri bazena od kojih jedan sa morskom vodom, dečiji bazen, fitnes, sauna, masaže, četiri teniska terena, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, animacija, wi-fi internet, baby sitting, room servis, servis za pranje rublja, mini klub, amfiteatar, vodenica, igralište za decu, animacija.Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri za plažu su besplatni.
 
Standardne, superior i deluks sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef, kupatilo, fen, papuče, bade mantil, balkon.
 
Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).  Mogućnost doplate za ultra all inclusive.
 
http://www.aquilahotels.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.