Elegance Hotels International

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari. Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić, spojen sa Marmarisom, ali i u mnogo čemu drugačiji. Nalazi se u uvali sa dugom peščanom plažom, a okružen je planinama obraslim borovom šumom. Celo mesto podređeno je isključivo turizmu, sa izuzetno uređenom infrastrukturom, a krase ga brojni hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan dolmušima koji saobraćaju svakih nekoliko minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 95 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma, 5 km od Ičmelera i 3 km od Marmarisa. Zauzima površinu od 21.000 m2.

Plaža:
Ima privatnu peščano-šljunkovitu plažu i veliki drveni mol za sunčanje. Ležaljke, madraci i suncobrani besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 163 standardnih soba (površine 20-24 m2), 11 porodičnih soba (površine 32 m2), 7 junior suite (površine 40 m2) i 4 king suite (površine 45 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef, fen, mini bar, telefon i satelitski TV.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i internacionalni), 5 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, animacija, odbojka, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, teretana, aerobik, sportovi na vodi, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, džakuzi, internet, pranje veša, lekar i frizer.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 417 78 78
Fax: +90 252 417 81 17
www.elegancehotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.