Dogan Paradise Beach Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 45 km od aerodroma u Izmiru i 161 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 55 km od centra Izmira. Počeo je sa radom 1996. a poslednji put je renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 12.000 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni.

Sobe:
Hotelsku celinu čini pet dvospratnih zgrada u kojima je raspoređeno 54 standardnih (max 3 osobe, 16 m2) i 16 porodičnih soba (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 25-30 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, TV, sef (besplatno), fen za sušenje kose, WiFi (besplatno), telefon, mini bar (voda po dolasku), balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, bar, spoljašnji bazen, WiFi, odbojka, stoni tenis. Plaća se: usluge lekara, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902327987055
www.doganbeachresort.com

Napomena:
Šarmantno malo odmaralište na lepoj plaži
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.