Coral Sea Waterworld

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je u turističkoj regiji Nabq, nedaleko od brojnih sadržaja namenjenim zabavi. Od međunardnog aerodroma udaljen je desetak kilometara, a sa dugačke peščane plaže pruža se jedinstven pogled na ostrvo Tiran.

Plaža:
Plaža je dugačka i peščana. Za goste je obezbeđen ponton koji omogućava lak prelaz preko korala. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, a dostupni su i peškiri za plažu.

Hotelski sadržaj:
Akva park, dva bazena za odrasle, bazen za decu, odbojka na plaži, tereni za košarku i fudbal, bilijar (uz doplatu), teren za tenis (uz doplatu), sportovi na vodi i časovi ronjenja (uz doplatu), mini klub za decu, fitness centar, spa centar (uz doplatu), glavni restoran, 2 a la carte restorana (uz doplatu), nekoliko barova od kojih je jedan na plaži, snek bar.

Sobe:
Standardne sobe imaju pogled na vrt i namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći ležaj je pomoćni). Porodične sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta i dve sofe. Sobe imaju: kupatilo sa toaletnim priborom, fen za kosu, mini bar, sef, klima uređaj, fen za kosu, TV, balkon.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt: 
http://www.coralsearesorts.com

Napomena: 
Brojni sadržaji, činjenica da je u pitanju veliki kompleks, dobar lokacija i akva park preporučuju ovaj hotel svim tipovima gostiju, a naročito porodicama sa decom.   

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Leto 2023

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.