Blue Sea Hotel

Agios Georgios, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Pozicioniran u mestu poznatom po peščanim plažama, Agios Georgious, hotel uslužuje goste još od 1976. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini nekoliko restorana i taverni, a supermarket udaljen je oko 50 metara od hotela. Mala plaža neopremljena ležaljkama i suncobranima udaljena je oko 100 metara od hotela, dok se do prve opremljene plaže stiže nakon šetnje dugačke oko 300 metara. Udaljenost od grada Krfa i međunarodnog aerodroma iznosi 25 kilometara.

Hotelski sadržaj:
U prostranom dvorištu, gosti mogu koristiti: bazen, bar pored bazena, besplatne ležaljke i suncobrane, restoran, besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Bazen ima izdvojeni deo za decu.

Sobe:
Sobe namenjene našim gostima smeštene su u novom krilu, koje je sagrađeno 2017. godine. U sobu tipa superior mogu se smestiti dve osobe, dok smeštajna jedinica tipa junior suite ima dve odvojene prostorije i namenjena je za smeštaj dve odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jednog deteta. U superior sobama nalaze se dva, odvojena, standardna kreveta ili francuski ležaj. Junior suite u svom sastavu ima francuski ležaj ili dva odvojena kreveta u jednoj, a dva odvojena, standardna ležaja u drugoj prostoriji. Prostorije u Junior suite smeštajnoj jedinici nisu odvojene vratima. Sve sobe imaju terasu, kupatilo sa tuš kabinom, frižider, Wi-Fi (besplatno), klima uređaj (besplatno), sef (besplatno).

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, a pića za vreme večere nisu uključena u cenu. Postoji mogućnost doplate za pun pansion, a ručak se služi po principu set menija (izbor od 3 jela).

Kontakt:
http://www.bluesea-hotel.com/

Napomena:
Odličan odnos cene i kvaliteta, moderne sobe, kao i blizina i kvalitet plaže, čine ovaj hotel pravim izborom mesta za odmor.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru