Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u naselju Anavisos, udaljenom 25 km od centra Glifade i svega 4 km od malog grada Saronida. Sa Glifadom i Saronidom, hotel je povezan lokalnom autobuskom linijom, a stanica je ispred hotela.

Plaža:
Do privatne, peščano-šljunkovite plaže dolazi se podzemnim prolazom, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju: parking, recepcija, spoljašnji bazen (uređen deo oko bazena, sa ležaljkama i suncobranima), bar kod bazena, bar na plaži, restoran. Često se organizuje dnevna i večernja animacija u baru na plaži.

Sobe:
U svom sastavu, hotel ima 108 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, telefon, TV i frižider. Sobe imaju pogled na more i namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece - francuski ležaj i treći standardni krevet ili tri standardna kreveta.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, po principu švedskog stola (doručak) i set menija ili švedskog stola (večera) u zavisnosti od broja gostiju.

Kontakt: 
www.alexander-beach.gr

 Napomena:

Preporučujemo ga svim tipovima gostiju. Nedaleko od hotela je stanica lokalnog autobusa koji vozi do centra Atine (vožnja po osobi tokom letnje sezone 2019. koštala je 5 evra, do Atine). Pre Atine, ovaj autobus staje kraj brojnih plaža i drugih atraktivnosti Atinske rivijere (plaže Varkiza, Mojito Bay, Limanakia, Legrena, jezero Vuljagmeni, Glifada, Alimos).
1. dan BEOGRAD - ATINA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Let za Atinu JU512 (oko 1:45). Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7. ili 10. dan ATINA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. ili 11. dan ATINA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU513. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.