Albatros Aqua Blu Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 15km od centra Hurgade i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005. godine, poslednji put je renoviran 2019. godine. U ponudi ima 226 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko trospratnih zgrada. Gostima je na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana, barova kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Za decu su tu mini club (4-12 godina), aqua park, dečiji bazen (u hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista) i igralište (Albatros Aqua Park i Aqua Vista).

Plaža
Nalazi se iza hotela Beach Albatros Resort, na oko 600m od plaže. Jedan mali deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 226 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar (voda), balkon ili terasu, fen za kosu, pogled na baštu ili bazen. 

Standardne sobe imaju površinu oko 24m².

Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoledi, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju dva à la carte restorana – “La Saporita” (italijanski restoran) i “Tandoori” (azijski restoran), kao i nekoliko barova – Melody Bar, Lobby Bar, The Sky bar i Concerto Bar. Gosti hotela mogu da koriste bar Red Sky u hotelu Beach Albatros Resort.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 6 bazena od kojih su tri bazena za decu, teniski teren, pikado, aerobik, vaterpolo, dnevnu i večernju animaciju, teretanu (u hotelu Aqua Vista), Wi-Fi internet u javnim prostorijama. Gosti mogu da koriste određene bazene u hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista.

Plaća se: osvetljenje terena za tenis kao i oprema, sportovi na vodi (u hotelu Beach Albatros Resort), bilijar (u hotelu Aqua Vista).

Spa & wellness
Masaže, salon lepote, frizer.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.