Alba Resort Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 55km od aerodroma u Antaliji i oko 8km od mesta Side.

Opšti podaci
Alba Resort Hotel je otvoren 1999. godine i prvi je hotel iz lanca Alba. Poslednji put je renoviran 2013. godine i prostire se na površini od 110.000m². Hotel ima glavni restoran “Olympos” kao i 2 à la carte restorana (riblji “Anfora” i italijanski restoran “Ophelia”). 

Gostima je na raspolaganju bar na plaži kao i bar kod bazena.            

U okviru hotela nalazi se mini zoo vrt a za najmlađe goste tu je mini club i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu gde se upotreba ležaljki i suncobrana dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, TV, ketler, pribor za čaj i kafu, mini bar (voda i bezalkoholna pića), telefon, fen.

Standard sobe imaju površine od 26m² i pogled na more (delimičan/direktan) ili okolinu hotela. 

Family sobe su površine od 41m² i imaju dve sobe od kojih je jedna dečija sa jednim krevetom i jednom sofom ili sa dva odvojena kreveta a u drugoj sobi je francuski ležaj. Ovaj tip sobe ima jedno kupatilo.

Plaća se: sef, room service, Wi-Fi i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor vise jela prema hotelskim pravilima), kolači, sladoled, Gozleme u određeno doba dana. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe uključena u koncept.                                                                                                      

Plaća se: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor na poziv, butik, frizer, servis za pranje veša.

Sport i zabava
Odbojka, pikado, razne sportske aktivnosti, uživo muzika, disco, otvoreni bazen sa 4 tobogana, manji dečiji bazen i unutrašnji bazen. Internet je dostupan u baru kod bazena.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo i sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Odmor na Crvenom moru

NAPOMENA : Agencija nastupa u svojstvu posrednika - subagenta. Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.